Světové soutěže v Lyonu se zúčastní i český kuchařský tým
15.1.2019
PRAHA [Asociace kuchařů a cukrářů ČR ]
Autor: Tomáš Popp, tel: 777 239 808
Uvidíte slavnostní tabuli, složenou dle soutěžního zadání. Je inspirována slavným obdobím českého kubismu. Její design připravil Tibor Mužík se studia NAIF ve spolupráci s Premium Gastro. Nebudou na ni chybět kachní foie gras, pstruh plněný dle klasického francouzského receptu, plněná vepřová kotleta, čokoládový dort s mangem… Budete mít jedinečnou možnost vidět a ochutnat finální podobu pokrmů i tabule.
Přímo od členů týmu se dozvíte zákulisní informace o tom, jak to na soutěži probíhá, jaká jsou kriteria hodnocení, kdo jsou komisaři, jak tým dopadl v minulých letech, s čím chce uspět letos a mnoho dalšího.
Svoji účast prosím potvrďte do pátku 18. ledna: Tomáš Popp - tel.: 777 239 808, email: tomas.popp@akc.cz