Pouze text - only text Econnect Zpravodajství Informační servis pro NNO
- Kalendář akcí | Práce v NNO | Katalog odkazů | Občan TOPlist
- -
Pouze text - only text
logo Econnectu Zpravodajství
pro registrované uživatele pro novináře pouze text English
-
- - - - - - - - -
- -
-
Zpravodajství ze VŠECH oblastí Životní prostředí Lidská práva Sociální oblast Gender Regionální rozvoj Kultura Občanský sektor Internet
- -
Zpravodajství - vše
zpravodajstvi.ecn.cz > zpravodajství > zprávy
-
-

 zprávy

 komentáře

 tiskové zprávy

 témata

 multimedia

Růžová výšivka pro Mamma HELP

24. 11. 2006 - PRAHA, BRNO [Econnect / MAMMA HELP]

V Brně a v Praze se letos koná již tradiční benefiční prodej Růžové výšivky. Výtěžek bude použit na rozšíření sítě MAMMA HELP CENTER - poraden pro ženy s rakovinou prsu a jejich blízké. Obrázky, knižní záložky, voňavé bylinkové sáčky, jehelníčky a další předměty ozdobené křížkovou výšivkou jsou dílem pacientek, ale i mnoha neznámých sympatizantek, zdravých žen, které tak činnost sdružení Mamma HELP podporují.

Růžová barva je na celém světě symbolem boje proti rakovině prsu, a proto je v každém motivu alespoň zčásti použita. Projekt Růžová výšivka trvá už dva roky a zatím bylo tímto způsobem získáno víc jak sto padesát tisíc korun. Letošní výtěžek by měl umožnit otevření hned dvou nových MAMMA HELP CENTER – v Plzni a ve Zlíně.

Předvánoční benefiční prodej Růžové výšivky pro Mamma HELP začal ve středu 23. listopadu v Brně, kdy byly výšivky k mání v prodejní galerii Vaňkovka. Ve středu 29. a ve čtvrtek 30. listopadu v pasáži pak lidé budou moci sbírku podpořit v Praze, a to během prodeje v Paláci ROKOKO na Václavském náměstí, vždy od 10 do 18 hodin.

V obou městech mammahelpkám s prodejem pomáhají známé tváře: Veronika Freimanová, Vladimír Čech, Zdeněk Žák, Vlasta Žehrová, Stanislava Jachnická, Jan Grygar, Martin Sláma, Štěpánka Duchková a další.

Mamma HELP, sdružení pacientek s nádorovým onemocněním prsu, je celostátní pacientskou organizací, která se stará o ženy bojující s touto nemocí i jejich blízké. Bezplatnou pomoc poskytuje veřejnosti ve svých centrech v Praze, Brně, Hradci Králové, Přerově a brzy již i v Plzni a ve Zlíně. Sdružení poskytuje také poradenskou pomoc na bezplatné lince 800180 880.


-red-

DISKUSE - KOMENTÁŘE:


O Autorech

-red-

(Článek je redakčně upravenou tiskovou zprávou některé z nevládních organizací. Jméno organizace uvádíme v záhlaví zprávy.)

Služby Econnectu

ToolkitUnavuje vás tvorba www stránek v HTML?
Nemá váš webmaster čas na jejich aktualizaci?
S publikačním systémem TOOLKIT to zvládnete SNADNO, RYCHLE A SAMI:
VYZKOUŠEJTE ZDARMA!
vytisknoutvytisknout
Logo Econnectu Easy CONNECTion - snadné spojení mezi lidmi, kteří mění svět
Webhosting, webdesign a publikační systém Toolkit - Econnect
Econnect,o.s.; Českomalínská 23; 160 00 Praha 6; tel: 224 311 780; econnect@ecn.cz