Pouze text - only text Econnect Zpravodajství Informační servis pro NNO
- Kalendář akcí | Práce v NNO | Katalog odkazů | Občan TOPlist
- -
Pouze text - only text
logo Econnectu Zpravodajství
pro registrované uživatele pro novináře pouze text English
-
- - - - - - - - -
- -
-
Zpravodajství ze VŠECH oblastí Životní prostředí Lidská práva Sociální oblast Gender Regionální rozvoj Kultura Občanský sektor Internet
- -
Zpravodajství - vše
zpravodajstvi.ecn.cz > zpravodajství > zprávy
-
-

 zprávy

 komentáře

 tiskové zprávy

 témata

 multimedia

Ukaž, co je IN, ukaž, co je OUT

12. 9. 2007 - PRAHA [Junák]

-foto-
-foto-
Každý člověk je jedinečná lidská bytost a každý má stejná práva. Hezké co? Možná na papíře, ale co ve skutečnosti? Měříš všem stejným metrem, přijde ti něco normální a něco divné? U čeho si řekneš, to beru a tohle ne? V čem jsi jiný, než ti druzí? Zkus to sdělit prostřednictvím soutěžního internetového projektu „Ukaž, co je IN, ukaž, co je OUT“.

Natoč, nafoť či poskládej koláž dvou protichůdných pohledů na sebe, lidi či svět. Polemizuj s ostatními. Co je pro tebe IN a co je OUT? Kouřit, jíst maso, mít hysteráka, poslouchat dechovku, sbírat žáby… Najdi to své pro (IN) a proti (OUT) a vyhraj super ceny.

Soutěž je určena mladým lidem především ve věku 12 – 18 let. Na www.nejsemout.cz můžeš od 1. září do 15. října nahrávat svá díla do jedné ze tří kategorií – krátké video (délka trvání max. 1 minuta), fotografie (dvojice IN-OUT) nebo koláž (dvojice IN-OUT).

Nejlépe hodnocená díla v každé kategorii budou odměněna digitální víceúčelovou videokamerou. Stejnou odměnu obdrží náhodně vylosované dílo v každé kategorii a porota složená z partnerů projektu vybere a odmění také výjimečně zdařilé dílo. Přibudou možná i další ceny.

Soutěž „Ukaž, co je IN, ukaž, co je OUT“ je vyvrcholením kampaně „Každý jsme jiný – všichni rovnoprávní“, která u nás běží již od června 2006 a možná jste ji potkali i ve svém městě. Hlavními tématy kampaně jsou lidská práva, rozmanitá společnost a aktivní účast mladých lidí na životě společnosti neboli participace. Více o kampani hledejte na www.kam-pan.cz.

Nenech si ujít příležitost vyjádřit svůj názor a díky tomu vyhrát videokameru!


-red-

DISKUSE - KOMENTÁŘE:


O Autorech

-red-

(Článek je redakčně upravenou tiskovou zprávou některé z nevládních organizací. Jméno organizace uvádíme v záhlaví zprávy.)

KORMIDLO - katalog odkazů občanské společnosti

www.kormidlo.cz * Lidská práva * Sociální rozvoj a pomoc * Životní prostředí * Globalizace a udržitelný rozvoj * Kultura * Lidé a společnost * Neziskový sektor
www.kormidlo.cz

Služby Econnectu

ToolkitUnavuje vás tvorba www stránek v HTML?
Nemá váš webmaster čas na jejich aktualizaci?
S publikačním systémem TOOLKIT to zvládnete SNADNO, RYCHLE A SAMI:
VYZKOUŠEJTE ZDARMA!
vytisknoutvytisknout
Logo Econnectu Easy CONNECTion - snadné spojení mezi lidmi, kteří mění svět
Webhosting, webdesign a publikační systém Toolkit - Econnect
Econnect,o.s.; Českomalínská 23; 160 00 Praha 6; tel: 224 311 780; econnect@ecn.cz