Pouze text - only text Econnect Zpravodajství Informační servis pro NNO
- Kalendář akcí | Práce v NNO | Katalog odkazů | Občan TOPlist
- -
Pouze text - only text
logo Econnectu Zpravodajství
pro registrované uživatele pro novináře pouze text English
-
- - - - - - - - -
- -
-
Zpravodajství ze VŠECH oblastí Životní prostředí Lidská práva Sociální oblast Gender Regionální rozvoj Kultura Občanský sektor Internet
- -
Zpravodajství - vše
zpravodajstvi.ecn.cz > zpravodajství > zprávy
-
-

 zprávy

 komentáře

 tiskové zprávy

 témata

 multimedia

Pražský maraton pro životní prostředí

9. 5. 2007 - PRAHA [Nadace Partnerství]

-Copyright © 2007 Prague International Marathon s.r.o.-
-Copyright © 2007 Prague International Marathon s.r.o.-
V sobotu 12. května od 15:20 se můžete i s celou rodinou účastnit Ekoběhu, který se koná v rámci maratonského víkendu přímo v centru Prahy. Není Vám lhostejné životní prostředí? Přineste na start kus recyklovatelného odpadu a vhoďte do připraveného kontejneru a získejte i hezký dárek! Ze startovného Prague International Marathon věnuje část na další výsadby stromů.

Pražský maraton není jen vrcholnou sportovní akcí, ale využívá své narůstající popularity k podpoře užitečných projektů. Letošní ročník proběhne tento víkend 12. - 13. května. Nadace Partnerství je partnerem Prague International Marathonu už třetím rokem a díky příspěvkům ke startovnému se daří každý rok vysadit další a další stromy do vznikající Aleje národů, která bude zpříjemňovat život na trase vedoucí z Krakova do Vídně přes Moravu.

V sobotu 12.5. v 15:20 se můžete i s celou rodinou účastnit Ekoběhu, který se koná v rámci Rodinného běhu. Není Vám lhostejné životní prostředí? Přineste na start kus recyklovatelného odpadu a vhoďte do připraveného kontejneru a získejte i hezký dárek! Ze startovného Prague International Marathon věnuje část na další výsadby stromů.

V rámci sobotního programu si nenechte ujít ani „Barevný den“, kde na Staroměstském náměstí v Praze budou pro Vaše děti připravené také hry s ekologickou tématikou, můžete se připojit ke Karnevalovému průvodu nebo si poslechnout Charitativní koncert na podporu Centra Paraple. Stan Nadace Partnerství nebude chybět!

Rozhodně si nenechte ujít novinku letošního maratonu - Marathon Sport Expo. Ve dnech 10.-12.5. bude v Průmyslovém paláci na Výstavišti v Praze 7 - Holešovicích otevřen veletrh sportovních potřeb a vybavení s bohatým doprovodným programem. Můžete nakoupit sportovní zboží všech značek a ve stánku Nadace Partnerství nákupem triček, cyklistických map Moravských vinařských stezek ad. podpořit práci nadace a ochutnat skvělý jablečný biomošt.

Prague International Marathon není jen pro sportovce, ale i pro každého, kdo se chce dobře pobavit a zároveň něčemu užitečnému pomoci. Přejeme Vám ty nejlepší zážitky a děkujeme, že přijedete hromadnou dopravou.


DISKUSE - KOMENTÁŘE:


Press servis

Snadné zasílání tiskových zpráv NNO do médií.
Využijte internetovou službu Econnectu pro Vás.
http://press-servis.ecn.cz/

Press Service - snadné zasílání tiskových zpráv

Zpravodajství Econnectu


ZPRAVODAJSTVÍ ze světa NNO
nabízí: *zprávy *tiskové zprávy NNO *názory a komentáře *témata+kauzy
www.ecn.cz

Služby Econnectu

ToolkitUnavuje vás tvorba www stránek v HTML?
Nemá váš webmaster čas na jejich aktualizaci?
S publikačním systémem TOOLKIT to zvládnete SNADNO, RYCHLE A SAMI:
VYZKOUŠEJTE ZDARMA!
vytisknoutvytisknout
Logo Econnectu Easy CONNECTion - snadné spojení mezi lidmi, kteří mění svět
Webhosting, webdesign a publikační systém Toolkit - Econnect
Econnect,o.s.; Českomalínská 23; 160 00 Praha 6; tel: 224 311 780; econnect@ecn.cz