Pouze text - only text Econnect Zpravodajství Informační servis pro NNO
- Kalendář akcí | Práce v NNO | Katalog odkazů | Občan TOPlist
- -
Pouze text - only text
logo Econnectu Zpravodajství
pro registrované uživatele pro novináře pouze text English
-
- - - - - - - - -
- -
-
Zpravodajství ze VŠECH oblastí Životní prostředí Lidská práva Sociální oblast Gender Regionální rozvoj Kultura Občanský sektor Internet
- -
Zpravodajství - vše
zpravodajstvi.ecn.cz > zpravodajství > zprávy
-
-

 zprávy

 komentáře

 tiskové zprávy

 témata

 multimedia

Sněm dětí pro životní prostředí hledá další členy

8. 2. 2007 - PRAHA [Econnect / Agentura Koniklec]

-Výstava "Vzdušný oceán" v budově brněnského Klasického a španělského gymnázia na Plovdivské v roce 2006-
-Výstava "Vzdušný oceán" v budově brněnského Klasického a španělského gymnázia na Plovdivské v roce 2006-
Sněm Dětí je projekt občanského sdružení Agentura Koniklec, které jej provozuje již čtrnáct let. Do 28. února se mohou přihlásit děti z celé republiky. V rámci celoročního programu je pro mladé zájemce o přírodu a životní prostředí připraven bohatý odborný i herní program, komunikace s odborníky a osobnostmi. Získají možnost účastnit se kurzů informatiky a komunikace, zahraničních akcí, prázdninového programu.

Do 28. února 2007 přijímá Agentura Koniklec návrhy na obsazení volných míst novými členy za "okresy" České republiky, které nejsou v současné době zastoupeny v již čtrnáct let fungujícím Sněmu dětí ČR pro životní prostředí.

Sněm dětí je výběrovým celorepublikovým sdružením, zaštítěným Ministerstvem životního prostředí, jehož členové letos absolvují celoroční vzdělávací program "Energie v našich rukou" a mohou získat atestaci – osvědčení podepsané patronem Sněmu dětí, ministrem ŽP.

V rámci celoročního programu je pro mladé zájemce o přírodu a životní prostředí připraven bohatý odborný i herní program, komunikace s odborníky a osobnostmi a společné vícedenní akce v Čechách i zahraničí.

Přihlášky do Sněmu dětí byly tento týden poštou rozeslány na všechny základní školy a víceletá gymnázia v těchto ve sněmu nezastoupených okresech: České Budějovice, Český Krumlov, Jindřichův Hradec, Písek, Prachatice, Tábor, Domažlice, Klatovy, Plzeň-město, Plzeň-jih, Plzeň-sever, Rokycany, Tachov, Cheb, Karlovy Vary, Sokolov, Česká Lípa, Jablonec nad Nisou, Liberec, Semily, Hradec Králové, Jičín, Náchod, Rychnov nad Kněžnou, Trutnov, Chrudim, Pardubice, Svitavy, Ústí nad Orlicí, Pelhřimov, Havlíčkův Brod, Jihlava, Třebíč, Žďár nad Sázavou, Zlín, Kroměříž, Uherské Hradiště.

Výhodná je účast nejen pro žáky, ale i pro jejich školy, které se mohou prezentovat v rámci činnosti v médiích a související výstavě.

Projet pořádá Agentura Koniklec za patronace ministra životního prostředí a ve spolupráci s Českým rozhlasem, sdružením Arnika, Hnutím Duha a dalšími organizacemi.

Elektronické formuláře přihlášek spolu s bližšími informacemi o výběrovém řízení naleznete na adrese Sněmu dětí (viz související odkazy.


-red-

DISKUSE - KOMENTÁŘE:


O Autorech

-red-

(Článek je redakčně upravenou tiskovou zprávou některé z nevládních organizací. Jméno organizace uvádíme v záhlaví zprávy.)

Press servis

Snadné zasílání tiskových zpráv NNO do médií.
Využijte internetovou službu Econnectu pro Vás.
http://press-servis.ecn.cz/

Press Service - snadné zasílání tiskových zpráv

Služby Econnectu

ToolkitUnavuje vás tvorba www stránek v HTML?
Nemá váš webmaster čas na jejich aktualizaci?
S publikačním systémem TOOLKIT to zvládnete SNADNO, RYCHLE A SAMI:
VYZKOUŠEJTE ZDARMA!
vytisknoutvytisknout
Logo Econnectu Easy CONNECTion - snadné spojení mezi lidmi, kteří mění svět
Webhosting, webdesign a publikační systém Toolkit - Econnect
Econnect,o.s.; Českomalínská 23; 160 00 Praha 6; tel: 224 311 780; econnect@ecn.cz