Pouze text - only text Econnect Zpravodajství Informační servis pro NNO
- Kalendář akcí | Práce v NNO | Katalog odkazů | Občan TOPlist
- -
Pouze text - only text
logo Econnectu Zpravodajství
pro registrované uživatele pro novináře pouze text English
-
- - - - - - - - -
- -
-
Zpravodajství ze VŠECH oblastí Životní prostředí Lidská práva Sociální oblast Gender Regionální rozvoj Kultura Občanský sektor Internet
- -
Zpravodajství - internet
zpravodajstvi.ecn.cz > zpravodajství > zprávy
-
-

 zprávy

 komentáře

 tiskové zprávy

 témata

 multimedia

Začíná hlasování v anketě Strom České republiky roku 2006

1. 8. 2006 - BRNO [Nadace Partnerství]

Jasan, hruška, tři duby a sedm lip se letos probojovaly do finále celostátní soutěže o nejsympatičtější strom, kterou již pátým rokem pořádá Nadace Partnerství. Odborná porota vybrala finalisty z celkových 91 návrhů, které přihlásili lidé z celé republiky. O tom, který z nich se stane Stromem České republiky roku 2006, rozhodne veřejnost. Hlasování začíná právě dnes. Vyberte si strom a pošlete mu svůj hlas! Podpoříte tak českou krajinu.

Máte možnost vybrat si ze tří možností hlasování. Svého favorita může každý podpořit zasláním dárcovské SMS na telefonní číslo 87777 ve tvaru DMS STROM1-12 (dle čísla finalisty). Hlasovat je také možné prostřednictvím hromadných hlasovacích archů, které lze objednat v kanceláři Nadace Partnerství. Třetím způsobem je hlasování prostřednictvím kupónů, které budou vycházet ve vybraných časopisech, místních zpravodajích a novinách. Stav hlasování, informace o anketě a o veřejné sbírce budou mít zájemci možnost sledovat na internetových stránkách programu Strom života. Hlasování je zpoplatněné a výtěžek z něj poputuje do veřejné sbírky na výsadbu stromů a péči o ně. Proto každý, kdo se rozhodne poslat svůj hlas, současně přispěje na zkrášlení české krajiny.

Celostátní hlasování, které začíná dnes - 1. srpna, je nejdynamičtější fáze stromové ankety. Nejen navrhovatelé finalistů, ale všichni příznivci stromů mají možnost pro svého favorita hlasovat nebo se aktivně zapojit do sbírání hlasů mezi svými přáteli, kolegy a lidmi v okolí, kde strom roste. „Svůj“ strom může každý podpořit až do 11. října, kdy má hlasování uzávěrku.

Výsledky hlasování a Strom roku 2006 budou slavnostně vyhlášeny v předvečer Dne stromů 19. října v Brně na Koncertě pro stromy, na kterém vystoupí Dan Bárta a Illustratosphere.


DISKUSE - KOMENTÁŘE:


Služby Econnectu

ToolkitUnavuje vás tvorba www stránek v HTML?
Nemá váš webmaster čas na jejich aktualizaci?
S publikačním systémem TOOLKIT to zvládnete SNADNO, RYCHLE A SAMI:
VYZKOUŠEJTE ZDARMA!
vytisknoutvytisknout
Logo Econnectu Easy CONNECTion - snadné spojení mezi lidmi, kteří mění svět
Webhosting, webdesign a publikační systém Toolkit - Econnect
Econnect,o.s.; Českomalínská 23; 160 00 Praha 6; tel: 224 311 780; econnect@ecn.cz