Pouze text - only text Econnect Zpravodajství Informační servis pro NNO
- Kalendář akcí | Práce v NNO | Katalog odkazů | Občan TOPlist
- -
Pouze text - only text
logo Econnectu Zpravodajství
pro registrované uživatele pro novináře pouze text English
-
- - - - - - - - -
- -
-
Zpravodajství ze VŠECH oblastí Životní prostředí Lidská práva Sociální oblast Gender Regionální rozvoj Kultura Občanský sektor Internet
- -
Zpravodajství - vše
zpravodajstvi.ecn.cz > zpravodajství > zprávy
-
-

 zprávy

 komentáře

 tiskové zprávy

 témata

 multimedia

Z Kosteleckých Horek na cestu kolem světa

18. 8. 2005 - Kostelecké Horky [Econnect / INEX]

Historicky první Zavírání prázdnin proběhne v sobotu 27.srpna v Kosteleckých Horkách. Odpoledne pro děti i dospělé bude plné her, soutěží i kulinářských požitků ze všech možných koutů světa. Na akci zve Sdružení dobrovolných aktivit INEX.

Akci pomáhají organizovat dobrovolníci z deseti zemí světa včetně Japonska a USA. Cesta kolem světa začíná na Modrém domě č. p.25 ve dvě hodiny odpoledne.

"Poslední prázdninový víkend bude v Kosteleckých Horkách patřit dětem i dospělým, kteří rádi cestují a poznávají cizí kultury. Třeba i skrze hry, soutěže nebo vyhlášená národní jídla," lákají organizátoři.

Pro malé i velké návštěvníky tak bude vedle hravých disciplín a prezentací jednotlivých států přichystáno i pečené maso a soudek piva, japonské suši, indické placky nebo na otevřeném ohni dělané hamburgry od nefalšovaného Američana. Cesta kolem světa začíná ve dvě hodiny na Modrém domě č. p. 25 v horní části Horek.

Závírání prázdnin je součástí celoročního projektu Malovaný rok. INEX SDA je sdružení, které organizuje mezinárodní veřejně prospěšné projekty dobrovolné práce, které nejen pomáhají řešit konkrétní místní problémy, ale šíří i myšlenky dobrovolné práce zejména mezi mladými lidmi. Mladým i starším lidem ze zahraničí sdružení umožňuje účast na projektech u nás a naopak českým dobrovolníkům dává možnost vyjet na podobné projekty v zahraničí. Touto formou jim sdružení chce umožnit poznávat každodenní realitu a kulturu cizích zemí jinou než turistickou formou, poznávat sociální, ekonomické a ostatní rozdíly a prostřednictvím pochopení této diverzity světa pěstovat vzájemnou toleranci.


-red-

DISKUSE - KOMENTÁŘE:


O Autorech

-red-

(Článek je redakčně upravenou tiskovou zprávou některé z nevládních organizací. Jméno organizace uvádíme v záhlaví zprávy.)

Služby Econnectu

ToolkitUnavuje vás tvorba www stránek v HTML?
Nemá váš webmaster čas na jejich aktualizaci?
S publikačním systémem TOOLKIT to zvládnete SNADNO, RYCHLE A SAMI:
VYZKOUŠEJTE ZDARMA!
vytisknoutvytisknout
Logo Econnectu Easy CONNECTion - snadné spojení mezi lidmi, kteří mění svět
Webhosting, webdesign a publikační systém Toolkit - Econnect
Econnect,o.s.; Českomalínská 23; 160 00 Praha 6; tel: 224 311 780; econnect@ecn.cz