Pouze text - only text Econnect Zpravodajství Informační servis pro NNO
- Kalendář akcí | Práce v NNO | Katalog odkazů | Občan TOPlist
- -
Pouze text - only text
logo Econnectu Zpravodajství
pro registrované uživatele pro novináře pouze text English
-
- - - - - - - - -
- -
-
Zpravodajství ze VŠECH oblastí Životní prostředí Lidská práva Sociální oblast Gender Regionální rozvoj Kultura Občanský sektor Internet
- -
Zpravodajství - vše
zpravodajstvi.ecn.cz > zpravodajství > zprávy
-
-

 zprávy

 komentáře

 tiskové zprávy

 témata

 multimedia

Dnes začínají vánoční trhy chráněných dílen

1. 12. 2003 - PRAHA [Agnes]

Dnes v podvečer bude v Klubu v Jelení zahájena prodejní výstava výrobků chráněných dílen z celé republiky. Dílny zaměstnávají tělesně, duševně a sociálně handicapované občany.

Vánoční trhy chráněných dílen z celé ČR se letos konají již po páté. Své výrobky vystavuje více než dvacet dílen z celé republiky. Za přijatelné ceny můžete koupit originální dárky, jako např. proutěné košíky a ošatky nevidomých klientů střediska Dědina Praha, pestré textilní hračky klientů s kombinovanými vadami z Charity Sv. Alexandra v Ostravě nebo vánoční a novoroční přání od mentálně postižených klientů Betany Boskovice. Koupí výrobků podpoříte přímo jednotlivá chráněná pracoviště.

Prodejní výstava je otevřena ve všední dny od 10:30 do19:00 hodin, o víkendu od 12:00 do 18:00 hodin, a potrvá do 17. prosince 2003.



***

Seznam vystavujících


Václav Kubín, Velká Polom; Dílna Eliáš, Praha; Letohrádek Vendula, Horní Bezděkov; Sananim, Praha; Středisko Dědina, Praha; Modrý klíč, Praha; CHD Praxeis, Most; Fokus Praha výtvarná dílna, dílna Jinan a dílna Hvězdáři; Sluneční zahrada, Praha; Život pro..., Zbiroh; SKP Pardubice; Diakonie Stodůlky, Praha; Domov Olga, Blansko; CHD Betany, Boskovice; Denní stacionář AKORD, Praha; Pochodeň, Liberec; CHD Znojmo; Oblastní charita Brno; Jana Grohová, výtvarný kroužek střediska NRP, Praha; SDM Hvozdy, Hvozdnice; IC zahrada, Praha; Máme otevřeno, Praha; Odborné učiliště pro žáky s více vadami, Praha; Charita Sv. Alexandra, Ostrava – Kunčičky.


-red-

DISKUSE - KOMENTÁŘE:


O Autorech

-red-

(Článek je redakčně upravenou tiskovou zprávou některé z nevládních organizací. Jméno organizace uvádíme v záhlaví zprávy.)

Služby Econnectu

ToolkitUnavuje vás tvorba www stránek v HTML?
Nemá váš webmaster čas na jejich aktualizaci?
S publikačním systémem TOOLKIT to zvládnete SNADNO, RYCHLE A SAMI:
VYZKOUŠEJTE ZDARMA!
vytisknoutvytisknout
Logo Econnectu Easy CONNECTion - snadné spojení mezi lidmi, kteří mění svět
Webhosting, webdesign a publikační systém Toolkit - Econnect
Econnect,o.s.; Českomalínská 23; 160 00 Praha 6; tel: 224 311 780; econnect@ecn.cz