Pouze text - only text Econnect Zpravodajství Informační servis pro NNO
- Kalendář akcí | Práce v NNO | Katalog odkazů | Občan TOPlist
- -
Pouze text - only text
logo Econnectu Zpravodajství
pro registrované uživatele pro novináře pouze text English
-
- - - - - - - - -
- -
-
Zpravodajství ze VŠECH oblastí Životní prostředí Lidská práva Sociální oblast Gender Regionální rozvoj Kultura Občanský sektor Internet
- -
Zpravodajství - vše
zpravodajstvi.ecn.cz > zpravodajství > zprávy
-
-

 zprávy

 komentáře

 tiskové zprávy

 témata

 multimedia

V Brně budou radit experti na pasivní domy

13. 10. 2014 - PRAHA [Econnect/Centrum pasivního domu]

Zeptat se na nejlepší izolaci, zkonzultovat plánek vysněného bydlení nebo najít architekta, který umí stavět energeticky úsporné domy? Návštěvníci doprovodného programu konference Pasivní domy 2014 budou moci využít všech těchto služeb zdarma. Doprovodný program mezinárodní konference pro ně bude otevřen v pátek 31. října od 9 do 18 hodin a v sobotu 1. listopadu od 9 do 16 hodin v brněnském Kongresovém centru. Vstup je bezplatný.

"Pasivní domy jsou čím dál tím častější volbou investorů, a tak by bylo škoda nevyužít bezkonkurenční koncentrace specialistů na jednom místě," zdůvodňuje konání doprovodného programu Jan Bárta, ředitel Centra pasivního domu. 10. ročníku konference Pasivní domy 2014 se zúčastní experti z Česka, Slovenska, ale i Německa, Rakouska nebo Belgie.

Doprovodný program je otevřen široké veřejnosti a vstup je pro všechny zdarma. Akce je jedinečnou příležitostí, jak se dozvědět aktuální informace z oblasti pasivních domů – osvědčené materiály, výrobky, systémy a služby. Vystavovatelé návštěvníkům poradí, jak vyřešit konkrétní problémy a jak nejlépe přistoupit ke stavbě vysoce úsporného domu.

Konferenci pořádá Centrum pasivního domu a Inštitút pre energeticky pasívne domy. Záštitu nad konferencí převzal předseda vlády, Bohuslav Sobotka, ministerstvo životního prostředí, ministerstvo průmyslu a obchodu, ministerstvo pro místní rozvoj, Jihomoravský kraj a město Brno. Hlavním mediálním partnerem je portál TZB-info.cz. Partnery konference jsou společnosti Isocell a Dafe-plast.

Centrum pasivního domu (CPD) je neziskovou organizací, která vznikla za účelem podpory a propagace standardu pasivního domu a zajištění kvality pasivních domů. Členy sdružení jsou architekti, projektanti, stavební firmy, výrobci stavebních materiálů a prvků a další odborníci se zájmem o pasivní domy. Sdružení CPD tak představuje nejrozsáhlejší odbornou platformu v České republice, která aktivně podněcuje, spoluvytváří a moderuje odbornou diskusi v oblasti výstavby budov v pasivním standardu napříč expertní i laickou veřejnosti, nevyjímaje českou politickou reprezentaci.



-red-

DISKUSE - KOMENTÁŘE:


Související odkazy

O Autorech

-red-

(Článek je redakčně upravenou tiskovou zprávou některé z nevládních organizací. Jméno organizace uvádíme v záhlaví zprávy.)

Občanská společnost v EU - návod k použití

http://obcan.ecn.cz/eu
Občanská společnost
Praktické informace jak využít občanská práva v Evropské unii Právo vědět - Účast na rozhodování - Rovné příležitosti

Služby Econnectu

ToolkitUnavuje vás tvorba www stránek v HTML?
Nemá váš webmaster čas na jejich aktualizaci?
S publikačním systémem TOOLKIT to zvládnete SNADNO, RYCHLE A SAMI:
VYZKOUŠEJTE ZDARMA!
vytisknoutvytisknout
Logo Econnectu Easy CONNECTion - snadné spojení mezi lidmi, kteří mění svět
Webhosting, webdesign a publikační systém Toolkit - Econnect
Econnect,o.s.; Českomalínská 23; 160 00 Praha 6; tel: 224 311 780; econnect@ecn.cz