Pouze text - only text Econnect Zpravodajství Informační servis pro NNO
- Kalendář akcí | Práce v NNO | Katalog odkazů | Občan TOPlist
- -
Pouze text - only text
logo Econnectu Zpravodajství
pro registrované uživatele pro novináře pouze text English
-
- - - - - - - - -
- -
-
Zpravodajství ze VŠECH oblastí Životní prostředí Lidská práva Sociální oblast Gender Regionální rozvoj Kultura Občanský sektor Internet
- -
Zpravodajství - životní prostředí
zpravodajstvi.ecn.cz > zpravodajství > zprávy
-
-

 zprávy

 komentáře

 tiskové zprávy

 témata

 multimedia

„Musíme to uklidit!' zní od ochránců přírody

20. 2. 2017 - BRNO [Econnect/Ekosmák]

Ačkoliv zima ještě zdaleka nekončí, organizátoři velké úklidové akce Ukliďme svět, ukliďme Česko rozhodně nezahálí. Oficiální registrace úklidových akcí na webu www.UklidmeCesko.cz probíhá 14 dní a je zde nahlášeno téměř 400 chystaných úklidů na různých místech České republiky.

Nicméně nejen uklízením živ jest člověk! „Vycházíme z předpokladu, že naši dobrovolníci jsou aktivní lidé a jako takoví si jistě rádi zasoutěží. Každoročně rostoucí počet příspěvků do fotosoutěže je toho důkazem. Proto jsme doplnili letošní akci o instagramovou fotosoutěž s názvem Musíme to uklidit“, říká jeden z organizátorů, Radek Janoušek.

Soutěž navazuje na letošní facebookový vizuál akce s mottem „Musíme to uklidit“, spojující známý „povzdech“ silničářů s tradičním logem úklidové akce. Organizátoři chtějí veřejnost motivovat k označování míst, která by zasloužila uklidit. Jejich fotografie s hashtagem #musimetouklidit mohou uživatelé nahrávat na Instagram a jeden vylosovaný z nich posléze získá zajímavou odměnu v podobě fotoaparátu od partnera soutěže - firmy Canon.

Jak se zúčastnit? Místo s nepořádkem je třeba fyzicky označit cedulkou „Musíme to uklidit“, kterou je možno stáhnout na webu akce. Pak už stačí jen vyfotit a s hashtagem #musimetouklidit nahrát (nejlépe i s vtipným komentářem) na Instagram. Vylosovaný výherce se může těšit na kompaktní fotoaparát Canon Ixus 275 HS.

„Pokud se kromě účasti v soutěži hodláte aktivně zapojit i do velkého jarního úklidu a zorganizovat vlastní úklidovou akci, neváhejte a zaregistrujte se včas na www.UklidmeCesko.cz, ať vám můžeme s přípravou Vaší akce pomoci“, dodávají organizátoři.


-red-

DISKUSE - KOMENTÁŘE:


Související odkazy

O Autorech

-red-

(Článek je redakčně upravenou tiskovou zprávou některé z nevládních organizací. Jméno organizace uvádíme v záhlaví zprávy.)

Služby Econnectu

ToolkitUnavuje vás tvorba www stránek v HTML?
Nemá váš webmaster čas na jejich aktualizaci?
S publikačním systémem TOOLKIT to zvládnete SNADNO, RYCHLE A SAMI:
VYZKOUŠEJTE ZDARMA!
vytisknoutvytisknout
Logo Econnectu Easy CONNECTion - snadné spojení mezi lidmi, kteří mění svět
Webhosting, webdesign a publikační systém Toolkit - Econnect
Econnect,o.s.; Českomalínská 23; 160 00 Praha 6; tel: 224 311 780; econnect@ecn.cz