Pouze text - only text Econnect Zpravodajství Informační servis pro NNO
- Kalendář akcí | Práce v NNO | Katalog odkazů | Občan TOPlist
- -
Pouze text - only text
logo Econnectu Zpravodajství
pro registrované uživatele pro novináře pouze text English
-
- - - - - - - - -
- -
-
Zpravodajství ze VŠECH oblastí Životní prostředí Lidská práva Sociální oblast Gender Regionální rozvoj Kultura Občanský sektor Internet
- -
Zpravodajství - lidská práva
zpravodajstvi.ecn.cz > zpravodajství > zprávy
-
-

 zprávy

 komentáře

 tiskové zprávy

 témata

 multimedia

Biotrh odmění cyklisty

23. 5. 2011 - PRAHA [Econnect]

Všichni kdo přijedou tento čtvrtek 26. května na selský trh s produkty ekologického zemědělství na Toulcově dvoře v Praze Hostivaři na jízdním kole, koloběžce či jiném šetrném dopravním prostředku budou sladce odměněni.

„Podporujeme kampaň hnutí Auto*Mat Do práce na kole, a proto jsme se rozhodli všechny zaměstnance, kteří jezdí do práce na kole odměnit, zastaví-li se cestou z práce na našem Biotrhu. Věříme, že ekologické potraviny a udržitelná doprava jdou dohromady a díky jejich spojení mohou být naše města i naše krajina příjemnějším místem k životu,“ říká Jan Valeška z občanského sdružení PRO-BIO LIGA, které je pořadatelem trhu.

Proto každého, kdo pro pravidelné cesty po městě používá jízdní kolo a využije jej i pro cestu na Biotrh 26. května na Toulcův dvůr čeká od 13ti do 18ti hodin na informačním stánku balíček biodobrot zdarma!

Toulcův dvůr nabízí všem návštěvníkům pravidelné Selské bio tržiště, které každý 2. a 4. čtvrtek v měsíci nabídne výhradně certifikované produkty ekologického zemědělství od ekosedláků z okolí. Od dubna do listopadu druhý a čtvrtý čtvrtek v měsíci na Toulcově dvoře naleznete stánky ekologických hospodářů, kteří nabídnou nejrůznější základní potraviny, a to v biokvalitě. Biotrh organizuje ZS Toulcův dvůr a PRO-BIO LIGA.


-red-

DISKUSE - KOMENTÁŘE:


Související odkazy

O Autorech

-red-

(Článek je redakčně upravenou tiskovou zprávou některé z nevládních organizací. Jméno organizace uvádíme v záhlaví zprávy.)

Služby Econnectu

ToolkitUnavuje vás tvorba www stránek v HTML?
Nemá váš webmaster čas na jejich aktualizaci?
S publikačním systémem TOOLKIT to zvládnete SNADNO, RYCHLE A SAMI:
VYZKOUŠEJTE ZDARMA!
vytisknoutvytisknout
Logo Econnectu Easy CONNECTion - snadné spojení mezi lidmi, kteří mění svět
Webhosting, webdesign a publikační systém Toolkit - Econnect
Econnect,o.s.; Českomalínská 23; 160 00 Praha 6; tel: 224 311 780; econnect@ecn.cz