Pouze text - only text Econnect Zpravodajství Informační servis pro NNO
- Kalendář akcí | Práce v NNO | Katalog odkazů | Občan TOPlist
- -
Pouze text - only text
logo Econnectu Zpravodajství
pro registrované uživatele pro novináře pouze text English
-
- - - - - - - - -
- -
-
Zpravodajství ze VŠECH oblastí Životní prostředí Lidská práva Sociální oblast Gender Regionální rozvoj Kultura Občanský sektor Internet
- -
Zpravodajství - sociální oblast
zpravodajstvi.ecn.cz > zpravodajství > zprávy
-
-

 zprávy

 komentáře

 tiskové zprávy

 témata

 multimedia

Moje hlava, můj hrad - DDM Ulita zve na intimní výstavu keramických plastik

22. 2. 2011 - PRAHA [Econnect]

V galerii U Zlatého kohouta již tradičně v březnu vystavují členové Keramického studia DDM Praha 3 - Ulita. Známou staroměstskou galerii naplní práce školních dětí i dospělých. K vidění budou především experimentální plastiky hlav se zhmotněnými myšlenkami a vnitřními světy; také zneklidňující zvířecí busty.

Výstavu zahájí vernisáž v sobotu 5. 3. 2011 v 17,00 hodin. Vernisáže Keramického studia jsou tradičně spojeny s happeningy a hudebním programem. (Živí plazi v interakci s keramickými, tanečníci improvizující na témata plastik apod.) V letošním roce bude do gotického sklepení dopravena harfa, na niž zahraje profesionální harfistka Jana Mandelová. Svéráznou intimní poetiku doplní sladké občerstvení vegetariánské restaurace Zelená kuchyně a ritualizovaný čaj od zkušeného čajovníka.

Keramické plastiky si můžete prohlédnout od 2. 3. do 28. 3. 2011 v galerii U Zlatého kohouta, sídlící na adrese Michalská 3, Praha 1, www.guzk.cz, otevřené od pondělka do soboty, 12.00 – 18.00 hodin.

Vybraná z vystavených děl poputují na Mezinárodní dětskou výtvarnou soutěž v Lidicích, kde byli mezi desítkami tisíc prací z celého světa členové Keramického studia doposud každoročně oceněni medailemi.

Keramické studio působí v Ulitě- DDM Praha 3 pod vedením akademické malířky Vlasty Faktorové a její dcery Kateřiny Němcové více než patnáct let. Věnuje se zájemcům od předškolního věku po dospělé a nabízí jim výtvarné vedení a zázemí. Pravidelně pořádá kurzy, víkendové dílny pro
veřejnost, keramické tábory a samozřejmě výstavy. Celoročně je otevřeno novým zájemcům z řad zkušenějších i zcela začínajících tvůrců.


-red-

DISKUSE - KOMENTÁŘE:


O Autorech

-red-

(Článek je redakčně upravenou tiskovou zprávou některé z nevládních organizací. Jméno organizace uvádíme v záhlaví zprávy.)

KORMIDLO - katalog odkazů občanské společnosti

www.kormidlo.cz * Lidská práva * Sociální rozvoj a pomoc * Životní prostředí * Globalizace a udržitelný rozvoj * Kultura * Lidé a společnost * Neziskový sektor
www.kormidlo.cz

Služby Econnectu

ToolkitUnavuje vás tvorba www stránek v HTML?
Nemá váš webmaster čas na jejich aktualizaci?
S publikačním systémem TOOLKIT to zvládnete SNADNO, RYCHLE A SAMI:
VYZKOUŠEJTE ZDARMA!
vytisknoutvytisknout
Logo Econnectu Easy CONNECTion - snadné spojení mezi lidmi, kteří mění svět
Webhosting, webdesign a publikační systém Toolkit - Econnect
Econnect,o.s.; Českomalínská 23; 160 00 Praha 6; tel: 224 311 780; econnect@ecn.cz