Pouze text - only text Econnect Zpravodajství Informační servis pro NNO
- Kalendář akcí | Práce v NNO | Katalog odkazů | Občan TOPlist
- -
Pouze text - only text
logo Econnectu Zpravodajství
pro registrované uživatele pro novináře pouze text English
-
- - - - - - - - -
- -
-
Zpravodajství ze VŠECH oblastí Životní prostředí Lidská práva Sociální oblast Gender Regionální rozvoj Kultura Občanský sektor Internet
- -
Zpravodajství - životní prostředí
zpravodajstvi.ecn.cz > zpravodajství > zprávy
-
-

 zprávy

 komentáře

 tiskové zprávy

 témata

 multimedia

Čtvrteční pražská cyklojízda pokřtí DVD filmu Auto*Mat

18. 5. 2010 - PRAHA [Econnect]

Úspěšný film režiséra Martina Marečka Auto*Mat se tento týden dočká své verze na DVD. Dokument vypráví o životě v Praze, falešných slibech politiků a snahách o získání většího prostoru pro chodce a cyklisty namísto všudypřítomných aut. DVD bude pokřtěno ve čtvrtek na Vyšehradě. Tam bude také směřovat cyklojízda, která vyrazí v 18 hodin z náměstí Jiřího z Poděbrad. Pro účastníky křtu je připraven kulturní program.

Čtvrteční pražská cyklojízda vyrazí 20. května v 18 hodin z náměstí Jiřího z Poděbrad a bude směřovat na Vyšehrad. Tempo jízdy je mírné, akci proto mohou absolvovat i méně zdatní cyklisté. Podrobnosti: http://www.cyklojizdy.cz/?p=589. Více o filmu Martina Marečka Auto*Mat: http://automatfilm.cz/.

Film Auto*Mat vypráví o ulicích plných aut, falešných slibech politiků a smrti, ale také o naději: http://www.auto-mat.cz/2009/09/film-automat-vypravi-o-ulicich-plnych-aut-falesnych-slibech-politiku-a-smrti-ale-take-o-nadeji/. Cena DVD bude v prodeji 249 Kč. Účastníci cyklojízdy jej mohou získat za mimořádnou zvýhodněnou cenu 199 korun.

Křest DVD filmu Auto*Mat proběhne ve 20.30 v rámci benefičního festivalu Jako zázrakem občanského sdružení Asistence. Festival začíná ve 14 hodin, vstupné je dobrovolné. Připraven je zajímavý program pro děti i dospělé, například indiánské představení Klaunky KA (14.15 hodin) nebo vystoupení divadelního souboru Buchty a loutky (14.45). Večer se představí hudební skupiny Vrtule 1, Mário Bihári a Bachtale Apsa, a také Tony Ducháček a Garage. Na místě budou probíhat projekce bonusů z filmu Auto*Mat, k dispozici bude informační stánek stejnojmenného občanského sdružení.


-red-

DISKUSE - KOMENTÁŘE:


O Autorech

-red-

(Článek je redakčně upravenou tiskovou zprávou některé z nevládních organizací. Jméno organizace uvádíme v záhlaví zprávy.)

Občanská společnost - návod k použití

Portál Občanská společnost - 
návod k použití Praktické návody, jak uplatňovat svá občanská práva. http://obcan.ecn.cz

- Právo vědět - Účast na rozhodování - Rovné příležitosti - Občan v EU -

Služby Econnectu

ToolkitUnavuje vás tvorba www stránek v HTML?
Nemá váš webmaster čas na jejich aktualizaci?
S publikačním systémem TOOLKIT to zvládnete SNADNO, RYCHLE A SAMI:
VYZKOUŠEJTE ZDARMA!
vytisknoutvytisknout
Logo Econnectu Easy CONNECTion - snadné spojení mezi lidmi, kteří mění svět
Webhosting, webdesign a publikační systém Toolkit - Econnect
Econnect,o.s.; Českomalínská 23; 160 00 Praha 6; tel: 224 311 780; econnect@ecn.cz