Pouze text - only text Econnect Zpravodajství Informační servis pro NNO
- Kalendář akcí | Práce v NNO | Katalog odkazů | Občan TOPlist
- -
Pouze text - only text
logo Econnectu Zpravodajství
pro registrované uživatele pro novináře pouze text English
-
- - - - - - - - -
- -
-
Zpravodajství ze VŠECH oblastí Životní prostředí Lidská práva Sociální oblast Gender Regionální rozvoj Kultura Občanský sektor Internet
- -
Zpravodajství - vše
zpravodajstvi.ecn.cz > zpravodajství > zprávy
-
-

 zprávy

 komentáře

 tiskové zprávy

 témata

 multimedia

Zahájení putovní výstavy Ekofór 2004 - 2009

22. 4. 2010 - PRAHA [Econnect]

U příležitosti Dne Země odstartuje v sobotu 24. 4. 2010 na Toulcově dvoře v Praze souhrnná putovní výstava nejlepších děl, jež se účastnila soutěže Ekofór v uplynulých šesti ročnících. Ekofór je soutěž kreslených vtipů s tématikou dotýkající se životního prostředí, pořádaná Hnutím Brontosaurus. Projekt je určen pro mládež i dospělé a v každém ročníku soutěže se kreslíři zaměřili na ústřední motiv (téma bylo například ZAJÍC, VZDUCH, STROM). V roce 2010 probíhá speciální ročník soutěže, v němž se autoři neúčastní aktivně tvorbou vtipů.

Putovní výstava, jež bude dále k vidění na různých místech v České republice v rámci ekologicky-vzdělávacích a kulturních akcí, hudebních festivalů, v knihovnách atd., bude průřezem nejlepších oceněných vtipů z proběhlých šesti ročníků soutěže. Veřejnost může i v letošním roce hlasovat, a to jak na putovní výstavě, tak v online galerii vybraných vtipů na webu Ekofóru -- http://www.ekofor.cz, a rozhodnout svými hlasy o nejlepších autorech Ekofóru 2004 -- 2009.

V září se opět tradičně sejde také odborná porota a její členové budou volit nejlepší z nejlepších. Slavnostní vyhlášení výsledků letošního speciálního ročníku proběhne na podzim tohoto roku na některém z festivalů spolupracujících s Hnutím Brontosaurus. Nejlepší autoři obdrží věcné ceny.

Hnutí Brontosaurus se zaměřuje na pořádání víkendových a prázdninových akcí na pomoc přírodě, kulturním památkám, ekologickou výchovu a osvětu a k životnímu
prostředí šetrný životní styl. Nabízí tak široké spektrum zapojení pro ty, kteří nechtějí být lhostejní ke svému životnímu prostředí.


-red-

DISKUSE - KOMENTÁŘE:


Související odkazy

O Autorech

-red-

(Článek je redakčně upravenou tiskovou zprávou některé z nevládních organizací. Jméno organizace uvádíme v záhlaví zprávy.)

Služby Econnectu

ToolkitUnavuje vás tvorba www stránek v HTML?
Nemá váš webmaster čas na jejich aktualizaci?
S publikačním systémem TOOLKIT to zvládnete SNADNO, RYCHLE A SAMI:
VYZKOUŠEJTE ZDARMA!
vytisknoutvytisknout
Logo Econnectu Easy CONNECTion - snadné spojení mezi lidmi, kteří mění svět
Webhosting, webdesign a publikační systém Toolkit - Econnect
Econnect,o.s.; Českomalínská 23; 160 00 Praha 6; tel: 224 311 780; econnect@ecn.cz