Pouze text - only text Econnect Zpravodajství Informační servis pro NNO
- Kalendář akcí | Práce v NNO | Katalog odkazů | Občan TOPlist
- -
Pouze text - only text
logo Econnectu Zpravodajství
pro registrované uživatele pro novináře pouze text English
-
- - - - - - - - -
- -
-
Zpravodajství ze VŠECH oblastí Životní prostředí Lidská práva Sociální oblast Gender Regionální rozvoj Kultura Občanský sektor Internet
- -
Zpravodajství - životní prostředí
zpravodajstvi.ecn.cz > zpravodajství > zprávy
-
-

 zprávy

 komentáře

 tiskové zprávy

 témata

 multimedia

Bruntálští tygři porazili olympijské vítěze

19. 12. 2007 - BRUNTÁL [Bruntálští tygři]

-Foto: Komunitního plánování sociálních služeb Bruntál-
-Foto: Komunitního plánování sociálních služeb Bruntál-
Ve dnech 6. až 10. prosince se fotbalové mužstvo Bruntálští tygři zúčastnilo 7. mezinárodního fotbalového turnaje v sálové kopané pro hendikepované sportovce v italském partnerském městě Castellarano.

V letošním roce se fotbalového turnaje účastnilo 12 týmů, kromě italských měst (Milano, Janov, Castellarano, San Marino) pozvání přijalo také Monaco, anglická Chelsea nebo tým ze Sardinie. Týmy byly rozděleny do tří skupin. V semifinále se nejdříve utkali Bruntálští tygři s týmem Sporting 4E, který porazili 3:0. Dalším soupeřem byl italský tým Mantova, se kterým remizovali 2:2. Posledním předfinálovým soupeřem byl tým ze San Marina, který se nikdy nepodařilo Bruntálským tygrům porazit. Většinou remizovali nebo prohráli, a tak tomu bylo i letos s výsledkem 1:1.

Ve finále hráli Tygři opět se San Marinem. Tento tým je velice silným soupeřem a šampiónem ve speciální olympiádě, která se letos konala v Šanghaji. Finálový souboj byl velice napínavý, vyrovnaný,ale nakonec po dramatickém boji a za mohutného povzbuzování diváků zvítězili Bruntálští tygři, když skórovali na výsledných 5:4. „Jsem pyšná na hráče a jejich vítězství, protože si myslím, že si ho plně zaslouží. Je to odměna za jejich celoroční trénink a píli,“ řekla Renata Rychlíková. Mezi hráči byli také „nováčci“, kteří jsou v týmu krátce, ale velice rychle se s ostatními spřátelili a tvoří pevný kolektiv.

„Můj dík patří také trenérům, Janu Rusinkovi a Pavlu Daníškovi, kteří s fotbalisty trénují dvakrát týdně a věnují jim svůj volný čas,“ dodala R. Rychlíková. Součástí sportovní akce byla i společenská setkání. Na večírku, kde byly všechny týmy, vystoupili Bruntálští tygři se svým sportovně-tanečním vystoupením, které již dříve předvedli v bruntálském divadle. Tato show mezi přítomnými sklidila veliký úspěch, protože byla pro pořadatele nečekaná a překvapivá. Sportovci navštívili i exkluzivní galerii Ferrari v Maranellu a měli možnost nakoupit si drobnosti v místním obchůdku se suvenýry.


Renata Rychlíková

DISKUSE - KOMENTÁŘE:


Informační partneři Econnectu pro sociální oblast

Infoposel
Infoposel
Romano Vodi
Romano Vodi - informační portál provozovaný sdružením Romea

Služby Econnectu

ToolkitUnavuje vás tvorba www stránek v HTML?
Nemá váš webmaster čas na jejich aktualizaci?
S publikačním systémem TOOLKIT to zvládnete SNADNO, RYCHLE A SAMI:
VYZKOUŠEJTE ZDARMA!
vytisknoutvytisknout
Logo Econnectu Easy CONNECTion - snadné spojení mezi lidmi, kteří mění svět
Webhosting, webdesign a publikační systém Toolkit - Econnect
Econnect,o.s.; Českomalínská 23; 160 00 Praha 6; tel: 224 311 780; econnect@ecn.cz