Pouze text - only text Econnect Zpravodajství Informační servis pro NNO
- Kalendář akcí | Práce v NNO | Katalog odkazů | Občan TOPlist
- -
Pouze text - only text
logo Econnectu Zpravodajství
pro registrované uživatele pro novináře pouze text English
-
- - - - - - - - -
- -
-
Zpravodajství ze VŠECH oblastí Životní prostředí Lidská práva Sociální oblast Gender Regionální rozvoj Kultura Občanský sektor Internet
- -
Zpravodajství - internet
zpravodajstvi.ecn.cz > zpravodajství > zprávy
-
-

 zprávy

 komentáře

 tiskové zprávy

 témata

 multimedia

Benefiční aukce podpoří vybudování chráněné dílny a chráněného bydlení

31. 3. 2004 - PRAHA [Econnect / Portus Praha]

Již třetí ročník benefiční aukce výtvarných děl předních českých umělců se uskuteční neděli 4. dubna 2004. Výtěžek aukce podpoří vybudování chráněné dílny na výrobu nakládaných hermelínů a dalšího chráněného bytu pro lidi s mentálním postižením v obci Slapy. Nedělní aukce, která se bude konat v Malém sále Paláce Žofín v Praze, začne ve dvě hodiny odpoledne.

Aukci pořádá občanské sdružení Portus Praha, organizátor Akce cihla, ve spolupráci s Aukční síní Vltavín. 188 tvůrců do aukce věnovalo celkem 287 uměleckých děl. Výstava dražených děl proběhne v Galerii Peron na Malé Straně (U Lužického semináře 12) od 30. března do 3. dubna 2004. Otevírací doba galerie je od úterý do pátku 11.00 - 19.00, v sobotu pak od 12.00 do 18.00.

Aukce je určena nejen znalcům a sběratelům umění, ale i široké veřejnosti, která chce podpořit snažení občanského sdružení Portus Praha. V aukčním katalogu jsou položky, které se začínají dražit od sta korun.

Do aukce svá díla věnovali například Jiří Anderle, Adolf Born, Jiří David, Aleš Lamr, Tomáš Bím, Václav Bláha, Pavel Brázda, Matěj Forman, Eva Chmelová, Aleš Knotek, Iva Hüttnerová, Boris Jirků, Jiří Kornatovský, Ivan Komárek, Magdalena Vovsová, Oldřich Kulhánek, Jan Kunovský, Ladislav Kuklík, Josef Liesler, Martin Mainer, Zdeněk Mézl, Miroslav Malina, Petr Nikl, Ivan Ouhel, František Skála, Jiří Sozanský, Emma Srncová, Jiří Suchý, Ctibor Turba, Michael Rittstein,Stanislav Libenský a Jaroslava Brychtová, Rony Plesl, Vladimír Preclík, Jiří Harcuba, Vladislav Janáček, Miroslav Chlupáč, Markéta Šílená, Jaromír Rybák, Jaroslav Šindelář, Zdeněk Lhotský, Hana Purkrábková, David Radok, Ivana Šrámková, Jaroslav Štursa, Dana Zámečníková, Olbram Zoubek Jindřich Štreit, Jaroslav Kořán, Karel Cudlín, Jan Langhans, Salim Issa,Tomki Němec, Vojtěch Písařík, Dita Pepe, Ivan Pinkava, Peter Župník, Hana Rysová, patroni Akce cihla – Eva Holubová, Jaroslav Svěcený a Vladimír Javorský, Martin Kobeda – klient chráněné domácnosti Slapy, děti z komunitního bydlení Sdružení Neratov a mnozí další.


-red-

DISKUSE - KOMENTÁŘE:


Související odkazy

O Autorech

-red-

(Článek je redakčně upravenou tiskovou zprávou některé z nevládních organizací. Jméno organizace uvádíme v záhlaví zprávy.)

Služby Econnectu

ToolkitUnavuje vás tvorba www stránek v HTML?
Nemá váš webmaster čas na jejich aktualizaci?
S publikačním systémem TOOLKIT to zvládnete SNADNO, RYCHLE A SAMI:
VYZKOUŠEJTE ZDARMA!
vytisknoutvytisknout
Logo Econnectu Easy CONNECTion - snadné spojení mezi lidmi, kteří mění svět
Webhosting, webdesign a publikační systém Toolkit - Econnect
Econnect,o.s.; Českomalínská 23; 160 00 Praha 6; tel: 224 311 780; econnect@ecn.cz