Pouze text - only text Econnect Zpravodajství Informační servis pro NNO
- Kalendář akcí | Práce v NNO | Katalog odkazů | Občan TOPlist
- -
Pouze text - only text
logo Econnectu Zpravodajství
pro registrované uživatele pro novináře pouze text English
-
- - - - - - - - -
- -
-
Zpravodajství ze VŠECH oblastí Životní prostředí Lidská práva Sociální oblast Gender Regionální rozvoj Kultura Občanský sektor Internet
- -
Zpravodajství - vše
zpravodajstvi.ecn.cz > zpravodajství > zprávy
-
-

 zprávy

 komentáře

 tiskové zprávy

 témata

 multimedia

Sdružení Roztoč zve na nedělní podvečerní koncert Tara Fuki

15. 12. 2005 - ROZTOKY U PRAHY [Roztoč / Econnect]

Nedělní podvečerní koncerty pod společným názvem "Výstavy které znějí" pořádá sdružení Roztoč v Roztokách u Prahy již třetí rok. Snaží se představovat zajímavé, méně známé muzikanty a koncerty připravovat tak, aby zaujaly dospělé i děti.

V neděli 17. 12. od 17 hodin si můžete poslechnout Tara Fuki - Andreu Konstankiewicz a Dorotu Barovou, dvě energické violoncellistky pocházející původně ze Severní Moravy, které nyní žijí a vystupují ve Francii. Jejich hudební styl je natolik svébytný, že se vymyká jakémukoli zařazení. Ve své hudbě se nechali inspirovat poetikou nocí a snů a stejně jako sny dokáže jejich hudba hladit, ale také burcovat svou naléhavostí.

Pokud přijdete do roztockého zámečku kde Středočeské muzeum sídlí trochu dříve, můžete si prohlédnou krásnou výstavu Trpaslíků, která tam právě probíhá.

Sdružení Roztoč je dobrovolný spolek dospělých a dětí, který pracuje v Roztokách u Prahy od roku 1997. Za 8 let své existence si sdružení vytvořilo stabilní skupinu spolupracovníků - rodin, dětí, rodičů i seniorů, studentů a odrostlé roztocké mládeže, která se pravidelně účastní programů sdružení a pomáhá s organizací akcí. Ověřený způsob práce se po několika letech přenesl v rámci projektu Roztoč se po kraji i do sousedních obcí - Libčic a Únětic. Cílem sdružení je nabídnout prostor tvořivým dětem i dospělým. Pořádá proto pravidelně a o víkendech zajímavé řemeslné, taneční i další dílny, otevřená půldenní setkání, programy společné tvorby. Program najdete na stránkách www.roztoc.cz.


Jitka Klinkerová

DISKUSE - KOMENTÁŘE:


Související odkazy

Služby Econnectu

ToolkitUnavuje vás tvorba www stránek v HTML?
Nemá váš webmaster čas na jejich aktualizaci?
S publikačním systémem TOOLKIT to zvládnete SNADNO, RYCHLE A SAMI:
VYZKOUŠEJTE ZDARMA!
vytisknoutvytisknout
Logo Econnectu Easy CONNECTion - snadné spojení mezi lidmi, kteří mění svět
Webhosting, webdesign a publikační systém Toolkit - Econnect
Econnect,o.s.; Českomalínská 23; 160 00 Praha 6; tel: 224 311 780; econnect@ecn.cz