Pouze text - only text Econnect Zpravodajství Informační servis pro NNO
- Kalendář akcí | Práce v NNO | Katalog odkazů | Občan TOPlist
- -
Pouze text - only text
logo Econnectu Zpravodajství
pro registrované uživatele pro novináře pouze text English
-
- - - - - - - - -
- -
-
Zpravodajství ze VŠECH oblastí Životní prostředí Lidská práva Sociální oblast Gender Regionální rozvoj Kultura Občanský sektor Internet
- -
Zpravodajství - vše
zpravodajstvi.ecn.cz > zpravodajství > zprávy
-
-

 zprávy

 komentáře

 tiskové zprávy

 témata

 multimedia

Den pro neziskové organizace nabízí IT technologie pro neziskovky

4. 6. 2012 - PRAHA [Econnect/Sdružení VIA]

Den pro neziskové organizace je akcí pro všechny, kteří se chtějí dozvědět více o dostupných techonologických řešeních a produktech usnadňujících neziskovám jejich práci. Na semináři nebude chybět téma fundraisingu a e-mail marketingu. Současně se dozvíte o plánovaných novinkách v programu TechSoup Česká republika, prostřednictvím kterého mohou neziskové organizace získat darovaný software od technologických společností. Seminář se uskuteční dne 7. 6. 2012 od 11:30 do 17:00.

V průběhu odpoledne bude pojednáno nejen o technologických řešeních, které mohou práci neziskové organizace výrazně zjednodušit, ale také fundraisingu nebo e-mail marketingu. Účastníci se dále dozvědí o programu TechSoup Česká republika (www.techsoup.cz), prostřednictvím kterého mohou neziskové organizace získat darovaný software od technologických společností, vč. společnosti Microsoft.

Na semináři si každý můžete vybrat z několika workshopů, v nichž se konkrétně seznámí s dostupnými technologickými řešeními a softwarovými produkty. Nebude chybět workshop o novinkách ve světě fundraisingu a workshop zaměřený na e-mail marketing. Den pro neziskové organizace nabídne témata, která hrají nezastupitelnou roli pro efektivní fungování moderní neziskovky. Menší občerstvení je zajištěno v průběhu celé akce.

Své názory a postřehy můžete v průběhu odpoledne diskutovat a sdílet s Romanem Cabálkem, generálním ředitelem Microsoftu, Jiřím Bártou, výkonným ředitelem Nadace VIA, Boženou Jirků, výkonnou ředitelkou Nadace Charty 77 a ředitelkou Konta BARIÉRY a dalšími odborníky ze společností Microsoft a TechSoup.

Semináře - Den pro neziskové organizace - se mohou za 1 organizace účastnit až 2 zástupci. Registraci prosím vyplňte za každého účastníka zvlášť. Seminář je realizován ZDARMA. PŘIHLASTE se na akci! Vyplňte jednoduchý online formulář: http://sdruzenivia.formees.com/f/ngo-day

V případě jakýchkoliv otázek kontaktujte Sdružení VIA - Lukáše Hejnu, E: lukas.hejna@sdruzeniviavia.cz; T: 220 518 586.


-red-

DISKUSE - KOMENTÁŘE:


O Autorech

-red-

(Článek je redakčně upravenou tiskovou zprávou některé z nevládních organizací. Jméno organizace uvádíme v záhlaví zprávy.)

Občanská společnost - návod k použití

Portál Občanská společnost - 
návod k použití Praktické návody, jak uplatňovat svá občanská práva. http://obcan.ecn.cz

- Právo vědět - Účast na rozhodování - Rovné příležitosti - Občan v EU -

Služby Econnectu

ToolkitUnavuje vás tvorba www stránek v HTML?
Nemá váš webmaster čas na jejich aktualizaci?
S publikačním systémem TOOLKIT to zvládnete SNADNO, RYCHLE A SAMI:
VYZKOUŠEJTE ZDARMA!
vytisknoutvytisknout
Logo Econnectu Easy CONNECTion - snadné spojení mezi lidmi, kteří mění svět
Webhosting, webdesign a publikační systém Toolkit - Econnect
Econnect,o.s.; Českomalínská 23; 160 00 Praha 6; tel: 224 311 780; econnect@ecn.cz